Shakhes

پروتکل ARP چیست ؟

ارتباطات در شبکه توسط قوانین و معماری های از پیش تعریف شده صورت می گیرد. در دنیای شبکه IP Address ها نقش اصلی را در ارسال و دریافت اطلاعات دارند و ادرس های IP خودشان نیز تحت همین قاعده و قوانین عمل میکنند. پروتکل ARP به اسم کامل ( Adress Resolotion Protocol) وظیفه پیدا کردن مک آدرس دستگاه های درون شبکه توسط IP Address را دارند. در ادامه به نحوه کار کرد دقیق تر و کاربر پروتکل ARP خواهیم پرداخت.

پروتکل ARP

فرض کنید در دفتر کارتان حضور دارید و قصد ارسال یک فایل به سیستم یکی از همکارانتان را دارید, در این زمان شما از طریق IP address یک درخواست به سمت کامپیوتر مقصد که کامپیوتر همکار شما می باشد ارسال خواهید کرد. پس از ارسال بسته پروتکل ARP از جدول ARP Table بررسی می کند که مک آدرس سیستم مقصد در جدول وجود داشته باشد,  که در این صورت بسته مورد نظر مستقیم ارسال می شود اما در غیر این صورت توسط IP  سیستم مقصد اقدام به دریافت مک آدرس سیستم مقصد خواهد کرد و در جدول مورد نظر خود اضافه خواهد کرد.

ARP_Work
کاربرد و مزیت ARP

همان طور که پیش تر پروتکل ARP را بررسی کردیم در حال حاظر به نحوه عملکرد و مزیت این پروتکل خواهیم پرداخت. در سیستم ارتباطی میان دستگاه های داخل شبکه که از IP آدرس جهت تبادل اطلاعات استفاده می شود,  در اکثر مواقع  ساختار IP آدرس های V4  بصورت داینامیک و پویا می باشند که این آدرس ها بسته به زمان اعلام شده در سرویس DHCP Server بر روی هر سیستم تغییر خواهند کرد. در این صورت پروتکل ARP با وجود تغییر IP سیستم مقصد, از مک آدرس موجود در ARP Table  داده مورد نظر را به سمت فرستنده ارسال خواهد کرد.

برچسب ها: بدون برچسب

نظر بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *